Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostpanerad kycklingfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ostpanerad kyckling... muuums

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Lägg filéerna i en ugnsäker form. Salta och peppra. Täck formen med aluminiumfolie. Stek kycklingen i ugnen ca 20 min. Blanda yoghurt och 3 msk av osten. Ta folien av formen. Bred ostblandningen på kycklingbrösten. Strö över resten av osten. Gratinera i ugnen tills kycklingköttet är genomstekt och ytan fått färg, ytterligare ca 10 min. Servera med inlagd gurka och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.