Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pad thai - vegetarisk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snart en svensk klassiker både på restauranger och hemma i köken. Här är en vegetarisk version med krispig tofu! Glutenfri, laktosfri och äggfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka risnudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skölj dem under kallt vatten.
  2. Vänd tofun i majsstärkelse så att den täcks helt. Stek den i generöst med rapsolja tills den blir gyllenbrun och härligt krispig.
  3. Blanda ihop limesaft, socker, tamarindpasta, sojasås, vatten och chiliflingor. Blanda med tofun. Vänd ner nudlarna och häll upp allt på ett stort fat. Strö över salladslök och böngroddar.
  4. Servera genast tillsammans med jordnötter och limeklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.