Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päron med apelsinchokladmousse

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En riktig smal variant av mousse gör jag med kesella.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp socker, vatten och citronsaft. Skala päronen och lägg ned dem. Koka tills de är mjuka ca 20 minuter beroende på storlek och mognad. Låt dem kallna i lagen. Mousse: Blanda kesella , kakao , florsocker till en kräm. Tillsätt eventuellt spriten. Spritsa eller klicka ut moussen på chokladplattorna.
  2. Servera med päronen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.