Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päron med kiwisås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Perfekt dessert

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvera päronen och gröp kärnhuset. Skiva dem tunt men inte hela vägen upp. Lägg samman de skivade halvorna tätt i en form med skalsidan uppåt. Droppa över citronsaften.
  2. Dela och gröp ur kiwin och kör köttet i matberedare. Tillsätt ingefära, socker och vatten. Koka upp kiwisåsen, så att sockret löser sig, och häll den het över päronen. Låt dra i kylen ett par timmar före serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.