- Serverar: 6 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Allt med Matjesill är gott, speciellt denna paj.
Instruktioner
- Tips! Grädda pajskalet i förväg och värm upp det när rätten skall serveras.
- 1.Tryck ut pajdegen i en form. Nagga botten med en gaffel. Sätt in formen i kylen i ca 30 min. Grädda därefter pajskalet 15-20 minuter (225 grader) i mitten av ugnen.
- 2. Skala och hacka löken. Fräs den mjuk på svag värme i margarin. Skala och hacka äggen. Skär matjesillen i mindre bitar. Hacka dillen.
- 3. Blanda alltsammans med löken och cremé fraichen. Rör om och smaka av.
- 4. Lägg den kalla gubbröran i det varma pajskalet. Garnera med ränder av hackat ägg och hackad dill. Servera genast.
Publicerat den
27 februari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar