Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pajskal med potatis

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Ett magert och gott pajskal från en av Viktväktarnas kokböcker. Det blir lite mjukare än man är van vid och är tänkt till pajer utan allt för mycket vätska.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Pressa potatisen och blanda i salt, olja och mjöl och ev örter.
  3. Tryck ut degen i en pajform, ca 20-25 cm i diameter.
  4. Förgrädda i 10 minuter i nedre delen av ugnen.
  5. Fyll sedan med önskad fyllning.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.