Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panerad torsk med broccolipuré och picklad rödlök

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Att panera sin egen fisk är superenkelt och blir så mycket godare än de färdigköpta. Den lena, gröna broccolipurén och den sötsyrliga picklade rödlöken till, kompletterar denna rätt totalt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Picklad rödlök: Skiva löken i tunna skivor. Blanda med sockret tills den börjar safta sig. Häll över vinäger och låt stå tills maten är klar.
  2. Broccolipuré: Koka broccolin i saltat vatten tills den är mjuk. Låt rinna av och mixa slät med färskost. Smaka av med salt.
  3. Fisken: Skär fisken i mindre bitar och salta. Doppa i lättvispat ägg, vetemjöl och sist ströbröd. Hetta upp olja och smör i en panna och stek fisken gyllene på båda sidor.
  4. Servera fisken med broccolipurén, picklad rödlök och citronklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.