En fräsch pannacotta som passar de flesta. Glutenfri, laktosfri och nötfri.
Instruktioner
- Rör runt i kokosmjölken så den blir slät om den delats sig. Häll sedan 2 dl kokosmjölk i en skål och blanda med gelatinpulver. Låt resten av kokosmjölken värmas i en kastrull. När det börjar bubbla lite blanda ner vaniljpulver och honung. Vispa sedan ner gelatin och kokosmjölksblandningen och värm tills det är helt slätt.
- Ta av kastrullen från värmen. Riv citronskalet och blanda i kastrullen tillsammans med yoghurten och pressad citronsaft. Häll upp i mindre glasburkar och ställ i kylen tills pannacottan har stelnat, i minst 2 timmar.
- Tina den frysta mangon och mixa med en mixerstav till en slät sås. Häll på den på den stelnade pannacottan och servera.
Publicerat den
3 april 2017
Liknande recept
Skriv kommentar