Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannacotta med hjortron

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mexiko goes Norrut. En blandning av tequila och norrländska bär, vad blir det? En mexikansk hjortronpannacotta på Humlelirets vis, såklart!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp mjölk, grädde, socker, tequila, rom och vaniljpulver i en kastrull. Ta från värmen. Krama ur gelatinbladen och rör ner. Fördela i 4 glas. Ställ in i kylen i minst 4 timmar.
  2. Toppa pannacottan med hjortronsylt och garnera med mynta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.