Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannacotta med smak av sommar och gräslök

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bjuder du på denna förrätt kan du förstås inta ha pannacotta till dessert.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg gelantinet i kallt vatten i ca 5 min. Värm grädden i en kastrull och ta av från plattan. Lyft upp gelantibladet och rör ner det grädden. Krydda med salt och peppar, blanda ner rödlök, gräslök och gräddfil. Häll smeten i 4 dubbla stora muffinsformar. Låt dem stelna i kylen i minst 4 timmar eller över natten. Hit kan förberedas. Lägg på löjrommen och gräslök före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.