Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannacotta på melon med chili-och ingefäramarinerad fruktsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god pannacotta som serveras med en kryddig fruktsallad och melonshot. Tre överraskningar i ett!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pannacotta: Kärna ur honugsmelonen och mixa slät. Lägg gelatinbladet i blöt i kallt vatten. Koka upp grädde och socker, dra av från värmen och vänd ner matyoghurten, honungsmelon och gelatinbladen. Häll smeten i en plastad form, ställ kallt 6 timmar.
  2. Fruktsallad: Koka upp socker, vatten, chili och ingefära, låt svalna. Skala och filéa apelsinklyftorna. Skär mango, papaya och honungsmelon i tunna skivor. Halvera jordgubbarna och physalisen. Låt frukterna marinera i lagen.
  3. Melonshot: Koka upp socker, stjärnanis och vatten, låt svalna. Mixa med vattenmelon och smaka av med midori.
  4. Skär upp pannacottan i skivor, arrangera fruktsalladen och slå upp melonshoten i glas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.