En god pannacotta som serveras med en kryddig fruktsallad och melonshot.
Tre överraskningar i ett!
Instruktioner
- Pannacotta:
Kärna ur honugsmelonen och mixa slät. Lägg gelatinbladet i blöt i kallt vatten. Koka upp grädde och socker, dra av från värmen och vänd ner matyoghurten, honungsmelon och gelatinbladen. Häll smeten i en plastad form, ställ kallt 6 timmar.
- Fruktsallad:
Koka upp socker, vatten, chili och ingefära, låt svalna.
Skala och filéa apelsinklyftorna. Skär mango, papaya och honungsmelon i tunna skivor. Halvera jordgubbarna och physalisen.
Låt frukterna marinera i lagen.
- Melonshot:
Koka upp socker, stjärnanis och vatten, låt svalna. Mixa med vattenmelon och smaka av med midori.
- Skär upp pannacottan i skivor, arrangera fruktsalladen och slå upp melonshoten i glas.
Publicerat den
14 november 2009
Liknande recept
Skriv kommentar