Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannacottatårta med färska jordgubbar

 
Skriv ut

Smaskig sommardessert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg tårtbottnen i en bakform med löstagbar kant.
  2. Skär hälften av jordgubbarna i skivor och fördela jämnt över hela bottnen.
  3. Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten. Hetta upp grädden och tillsätt sockret. Blanda ner gelatinet i gräddmixen och vispa tills dess att gelatinet löst sig, låt sedan svalna. Häll gräddmixen över jordgubbarna och ställ sedan i kylen över natten.
  4. Skiva och garnera med resten av jordgubbarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.