Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannkaksrullar

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Äts ofta i Nederländerna. Den är enkel och snabbt går det att göra denna rätt

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ut mjölet i hälften av mjölken till en slät smet. Vispa i resterande mjölk, ägg, salt och smör-&rapsolja. Grädda 8 pannkakor. Låt dem kallna. Stek köttfärsen i smör-&rapsolja i stekpannan. Rör i salt och crème fraiche. Låt röran koka några minuter och sedan kallna. Bred ut köttfärsröran på pannkakorna och strö över osten. Rulla ihop varje pannkaka och servera.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • evaldo 24 februari 2008

    Vad jag kan förstå så ska de ätas kalla. Är det så?

  • holland 22 november 2008

    Jag bor nu 48 år i Nederländerna och har aldrig hört talas om pannkaksrulle.

  • puntella 11 juni 2009

    Samma sak här, bor ocksa länge i Holland (men inte sa länge) men det här äts inte i Holland.... De använder i och för sig pannkakor som vi använder pizzadegen. T.e.x. pannkakor med fläsk, köttfärs osv. Är väldigt stora pannkakor och rullas inte.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.