Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannkaksrullar

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Krämiga pannkaksrullar med laxfyllning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop pannkaksspmeten och låt den svälla ca 30 min. Vispa ner öl eller mineralvattnet efter svällningen.
  2. Stek tunna pannkakor, ca 20 cm stora. Låt kallna.
  3. Finfördela laxen och avlägsna alla ben. Skölj och strimla purjon. Blanda fisk, ost och purjo. Smaka av med kryddor. Bred ut ett tunt lager senap på pannkakorna och bred därefter ut laxkrämen så den täcker 2/3. Rulla hårt ihop pannkakorna.
  4. Skär rullarna i 3 cm breda bitar och servera som tilltugg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.