Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panzanella med tonfisk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Panzanella är en Italiensk sallad med vitt lantbröd som blandas i salladen och får smak av olivolja, tomat och basilika. 412 kalorier per portion 24 g fett 26 g protein 21 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna brödet. Skölj och skiva tomaterna. Skala och finhacka löken. Plocka basilikabladen. Blanda bröd, tomat, lök och basilika i en skål.
  2. Vispa olja, vinäger, socker, salt och peppar. Tillsätt till brödsalladen. Vänd in salladsskotten. Häll av tonfisken och tillsätt till brödsalladen.
  3. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.