Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Papaya och melon i söt chilisås

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Chilipepparn sätter extra krydda på denna efterrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg chilipepparn tillsammans med citronsaften, sockret och vattnet i en tjockbottnad kastrull. Koka upp och låt koka tills ca 2½ dl sockerlag återstår. Ta upp chilipepparn och ställ sockerlagen att svalna.
  2. Skala och kärna ur papayafrukterna och melonen.Skär papayorna i 4 cm långa och 5 mm tjocka stavar.Skär melonen i 1 cm tärningar.
  3. Blanda frukten med dn avsvalnade sockerlagen och låt blandningen stå i kylskåp i minst en timme före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.