Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pappas tonfiskröra

 
Skriv ut

Har ätit det här sedan jag var liten, smakar lika underbart varje gång. Inga exakta mått av ingredienser - ta tills du tycker det smakar bra! Perfekt förrätt om serverat på rostat bröd med lite machésallat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att tömma tonfiskburken på olja, häll därefter ut tonfisken i en skål du kan använda att blanda i. Skölj och hacka purjolöken till ungefär 5x5 mm-stora bitar, är inte så noga med storleken. Blanda tonfisken med majonnäsen och purjolöken, ska bli krämigt. Om det är för lite majonnäs, häll i mer. Krydda efter tycke och smak. Klart!
  2. Ät på bröd, gärna med lite hackad purjolök strödd över. Godast på rostat!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.