Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmalindad filé med potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fläskfilé hör till den allra mest uppskattade bjudmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen knappt mjuk och låt den kallna. Bryn filén hel i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Gör ett snitt längs hela filén och fyll den med basilikablad och soltorkade tomater. Rulla in köttet i parmaskinka och fäst med tandpetare. Lägg paketet på ett ugnssäkert fat. Ugnsstek i 225 grader ca 25 minuter tills innertemperaturen är 70 grader.
  2. Dela potatisen i bitar, dela tomaterna och skär squashen i småbitar. Blanda potatis, tomater, squash, oliver gräddfil, vitlök och sockerärtor. Smaka av med kryddor. Servera den skivade filén varm med potatissalladen och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.