En god förrätt som passar att laga nu när det börjar komma färska örter.
Instruktioner
- Blanda smör, vitlök, persilja, basilika, salt och peppar.
Dela kycklingfilèerna på längden. Skär en skåra i varje filè och fyll med smör-örtblandningen. Linda två skivor parmaskinka runt varje filè. Pensla med olja och lägg dem i en ugnssäker form.
- Stek i 200 graders ugnsvärme 20-25 minuter. Kontrollera att köttsaften är klar när du sticker med en kniv i kycklingen.
- Låt ärtor och bönor sjuda i lättsaltat vatten ca 4 minuter. Häll av vattnet och blanda ner örterna.
Lägg upp kycklingfilèerna i fyra serveringsskålar, lägg ärtor, bönor och örter runt om. Häll över skyn från ugnsformen.
Servera med ett gott bröd.
Publicerat den
9 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar