Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesanbiffar med tomatpasta och tagliatelle

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ost och citron ger denna biff sin speciella smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och salt och tillsätt den pressade vitlöken. Blanda det med färsen, persiljan, osten, citronskalet och saften. Forma små biffar och stek dem på medelvärme. Lägg de passerade tomaterna med lagerbladen i en gryta. Smula i buljongtärningen och låt det koka upp för att sen sjuda i 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  2. Koka tagliatellen enligt anvisningarna på förpackningen. Låt rinna av och blanda den sen med tomatsåsen. Servera med en blandad sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • evvebumman 28 januari 2012

    Detta är verkligen supergott..ska göra detta fler gånger absolut.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.