- Serverar: 6-7 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Mycket gott, vegetariskt recept med medelhavssmaker
Instruktioner
- Häll olivoljan i en stor stekpanna på medelvärme och stek löken mjuk och vackert guldbrun. Lägg i vitlök och fortsätt steka tills den börjar ändra färg.
- Tillsätt tomaterna och rosmarin, krydda med salt och svartpeppar och sjud ca 10-20 min.
- Koka pastan i rikligt med vatten tills den är al dente.
- Lägg i kikärtorna i såsen i stekpannan och koka ytterligare 5 min. Mosa ca hälften av kikärtorna med en gaffel. Koka 1 min till, rör om och lyft sedan pannan från värmen.
- Häll av pastan när den är klar och blanda den med såsen och den rivna osten. Servera genast.
Publicerat den
20 september 2009
Liknande recept
Skriv kommentar