Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesangratinerad kotlett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kotletter som gratineras i ugn med parmesan och bacon. Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Tvätta potatisen noggrant och dela på mitten. Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek snittytan gyllenbrun. Vänd på potatisen och salta och peppra. Skär tomaterna i halvor och lägg ner i pannan. Efterstek i ugnen i 20 minuter.
  2. Salta och peppra kotletterna och stek dem gyllenbruna i olja på bägge sidor.
  3. Hacka salvian, skär baconet mycket fint och blanda med parmesanosten. Fördela blandningen över kotletterna.
  4. Ta potatisen ur ugnen och ställ in kotletterna. Höj temperaturen till 250 grader och låt toppingen få färg. Koka ur pannan med buljongen och servera till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.