Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesangratinerad kycklingfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Egentligen tycker jag inte att parmesan på påse är gott, bara som ett pulver (men färsk parmesan river och hyvlar vi över mycket) men till denna rätt passar det riktigt bra. Prova! Äter man hasselbackspotatis till så ha på lite pulver på dessa också på slutet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg kycklingfiléerna i en smord form. Häll på grädden och smula över hönsbuljongen. Blanda parmesanost, ströbröd, citronpeppar och persilja. Strö det över kycklingen. Stek i 225 grader i 15-20 minuter.
  2. Servera med hasselbackspotatis, potatisklyftor, mos eller pasta. Glöm inte salladen!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.