Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesankex med pinjenötter

 
  • Serverar: 50 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

På varje kex ligger två pinjenötter som en symbol för tvåsamhet. Känns det pilligt så kan man bara strö ut dem över kexen. Kexen kan gräddas flera dagar i förväg och förvaras i en tättslutande burk.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200°. Lägg ut kexen på plåtar med bakplåtspapper. Riv osten fint. Strö osten över kexen och lägg pinjenötter på varje kex. Gratinera mitt i ugnen ca 6-8 min tills osten smält.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.