Gott till är lätt smörstekt gurka och rädisor.
Till godkännaren: ej samma
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar. Blanda ströbröd och riven parmesan. Pensla filéerna med olivolja, vänd dem sedan i ströbrödsblandningen. Låt gärna vila 30 minuter så paneringen sätter sig. Bryn dem runt om i smör och olivolja. Lägg över på ett ugnsfat och stek 15-20 minuter.
Kontrollera att köttet är genomstekt.
Dela gurkan och kärna ur den. Skär i 5 cm stavar. Skiva rädisorna tunt.
- Smörsky:
Koka smör, vatten och vin 5-10 minuter. Red lätt med maizenaredning, såsen ska vara tunn. Smaka av med salt och peppar.
- Stek gurkstavarna och rädisorna hastigt i smör. Fördela på 4 varma tallrikar. Skär kycklingfiléerna i sneda skivor och lägg ovanpå. Vänd ner gräslöken i smörskyn och ringla den över.
- Couscous eller ris är gott att servera till.
Publicerat den
31 augusti 2008
Liknande recept
Skriv kommentar