Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Påskdessert

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Luftig njutning som går snabbt att göra och innehåller inte så mycket kalorier och socker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa crème fraiche och socker kraftigt. Skölj citronerna noga och riv därefter skalet fint. Blanda citronskal och saft ner i crème fraichen.
  2. Vispa äggvitorna i en ren bunke med rena vispar till ett fast skum. Vänd försiktigt ner i crème fraicheblandningen.
  3. Fördela blandningen i 4 skålar eller på assietter och forma dem till en topp. Strö på lite rivet citronskal och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.