Lent och sött. En perfekt avrundning av middagen!
Instruktioner
- Dela chokladen i bitar och smält den i microvågsugnen, eller i vattenbad i en kastrull med kokande vatten. Ställ den smälta chokladen åt sidan och låt den svalna lite.
- Vispa äggvitorna styva men vispa inte för länge. Rör försiktigt ner äggulorna i den avsvalnade chokladen, men försiktigt så att blandningen inte blir grynig. Dela passionsfrukten, gröp ur fruktkött och kärnor ner i chokladsmeten. Blanda.
- Vänd ner den vispade äggvitan, börja med en mindre mängd som du blandar ordentligt med chokladsmeten innan du försiktigt vänder ner resten av äggvitan.
- Lägg några hallon i botten av varje serveringsglas och häll moussen över så att glasen fylls. Låt glasen stå i kylen några timmar innan du serverar.
Publicerat den
8 augusti 2008
Liknande recept
Skriv kommentar