Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta al Arrabiata

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Med honungsmelon och chèvre

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan. Hacka chili och vitlök efter smak. Fräs i lite olja i en panna. Dela/ hacka tomaterna och lägg ner i pannan, ca 2-3 tomater per person. Sockra ev lite. Koka på svag värme i några minuter, salta och peppra. Blanda sedan med den färdigkokta pastan på ett serveringsfat.
  2. Dela melonen och ta bort kärnorna. Hyvla eller lägg tunna bitar av melon över och smula rumsvarm chevre över. Toppa med färsk basilika och ev lite ringlad olivolja

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.