Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta Bolognese med bönor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Köttfärssås med bönor med en riktigt god bandpasta och rikligt med parmesan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn färsen i olivolja i en gryta på hög värme. Tillsätt lök, vitlök, morot och selleri, stek i ytterligare någon minut. Rör i tomatpuré, matlagningsvin eller vinäger och tomater. Koka upp och smula ner buljongtärningen och örter. Låt sjuda under lock i ca 40-60 minuter. (Har du bråttom, låt det koka under tiden pastan kokar.)
  2. Rör om då och då och späd eventuellt med lite vatten. Smaksätt med salt och peppar. Innan servering tillsätt en burk avrunna och sköljda bönor. Servera med nykokt pasta och riven parmesan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.