Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta Carbonara à la Eva

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Så krämig och god, smälter i munnen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att skiva baconet i lagom stora bitar och knaperstek dem. Tillsätt sedan vitlöken och häll på cremé fraichen och grädden och rör om ordentligt så att det blandas ut, smula ner buljongtärningen och häll i champinjonerna och osten, rör om och krydda och smaka av.
  2. Medan såsen står och småputtrar kokas spagettin i vatten, som istället för salt har två buljongtärningar i sig.
  3. När spagettin är klar så häll av vattnet och häll sedan ner spagettin i såsen och rör om så att allt blandas. Häll upp i en stor skål och garnera gärna med färska kryddor.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Mmarija 6 februari 2009

    Gott gotti gottgott!

  • Bulldogzen 24 maj 2009

    Den var mycket mycket god.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.