Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta carbonara a la Larsson

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Perfekt som lunch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka under omrörning äggulor, grädde, mjölk, salt och gratängosten i en kastrull.
  2. Koka upp rikligt med saltat vatten till pastan och koka den enligt anvisning på paketet.
  3. Skär och knaperstek under tiden baconet och låt det rinna av på hushållspapper.
  4. Finhacka vitlök och lök fräs det tillsammans med skivade champinjoner och tomaterna i lite olja.
  5. När pastan har kokat klart och är avrunnen, blandar man ner såsen,baconet och tomat och champinjonblandningen . Vänd i grovhackad persilja
  6. Lägg upp på tallrikar och strö över svartpeppar. strö parmesanosten längs kanten och dekorera med en äggula i sitt skal samt en pesiljekvist.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.