Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med grekisk fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

592 kalorier per portion 23 g fett, 43 g protein, 50 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Paprikasås: Skölj, dela och kärna ur paprikorna, skär dem i grova bitar. Skala och finhacka vitlöken. Skölj, kärna ur och strimla chilifrukten. Fräs paprika, vitlök och chilifrukt i oljan ca 10 minuter. Mixa med en stavmixer till en slät sås. Salta.
  2. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  3. Skölj och halvera kärsbärstomaterna. Tärna fetaosten.
  4. Putsa och skär fläskfilén i grova strimlor, sek den i oljan i en het panna till fin färg. Krydda med oregano, salt och peppar.
  5. Blanda fläskfilén med pasta, tomater och spenat. Strö över osttärningarna och ringla över paprikasåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.