- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
592 kalorier per portion
23 g fett, 43 g protein, 50 g kolhydrater
Instruktioner
- Paprikasås:
Skölj, dela och kärna ur paprikorna, skär dem i grova bitar. Skala och finhacka vitlöken. Skölj, kärna ur och strimla chilifrukten. Fräs paprika, vitlök och chilifrukt i oljan ca 10 minuter. Mixa med en stavmixer till en slät sås. Salta.
- Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
- Skölj och halvera kärsbärstomaterna. Tärna fetaosten.
- Putsa och skär fläskfilén i grova strimlor, sek den i oljan i en het panna till fin färg. Krydda med oregano, salt och peppar.
- Blanda fläskfilén med pasta, tomater och spenat.
Strö över osttärningarna och ringla över paprikasåsen.
Publicerat den
12 februari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar