Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med karljohanssvamp, salsiccia och grädde

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel men underbart god pasta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på en stor kastrull med pastavatten, salta. Stek svampskivor i olivolja så att de blir lätt brynta. Fördela mindre bitar av salsiccian i stekpannan och fortsätt att bryna några minuter till. Rör runt så det inte bränns vid.
  2. Häll på vinet och sedan grädden. Salta och peppra och låt puttra på mellanvärme några minuter. Lägg pastan i det kokande vattnet. När pastan är al dente - lyft över den i stekpannan och blanda runt. Servera genast och toppa med lite färsk salvia och svartpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.