Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med kyckling, bacon, chili- och vitlökscrème fraiche

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mitt eget påhitt. Snabbt och superenkelt. En pasta med mycket smak, utan att vara stark. Passar även som bjudmat. Byt ut kyckling och bacon mot quorn, så har du en vegetarisk rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kyckling, bacon och paprika i småbitar. Finhacka löken. Strimla soltorkade tomater. Häll av spadet på champinjonerna.
  2. Fräs kyckling, bacon, lök, paprika, tomater och svamp i en gryta tills kycklingen är genomstekt. Medelstark värme. Häll bort eventuell överflödig vätska (som fryst kyckling har en tendens att ge ifrån sig.)
  3. Tillsätt all crème fraiche och hetta upp. Klart!
  4. Servera med valfri pasta, här hemma föredrar vi tagliatelle. Vill du ha en mildare smak, så späd med vanlig crème fraiche.
  5. Hoppas det smakar!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Saudi6 22 april 2012

    Supergott! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.