Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med lax och ruccola

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Supersnabb pasta perfekt att använda överbliven rökt lax från påskbordet!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen. För att snabba på och spara energi, koka vattnet i vattenkokaren innan du häller det i kastrullen.
  2. Hetta upp olivoljan i en stepanna precis innan pastan är färdiggkokt. Lägg i vitlöken och stek på låg värme ca 1 minut, rör hela tiden.
  3. Tillsätt lax, ruccola och stek en kort stund under omrörning, blanda ev. i lite färskost.
  4. Häll av pastan och blanda pastan med lax- och ruccolablandningen. Servera direkt.
  5. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.