Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med pistagepesto, zucchini och kronärtskockor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vardag eller fest spelar ingen roll. Den här rätten är enkel men elegant.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg pistagenötterna i en kastrull med kokande vatten. Koka dem i 3 minuter och låt dem rinna av i ett durkslag. Mixa till en slät pesto med resten av ingredienserna och smaka av med salt.
  2. Koka upp en stor kastrull med saltat vatten till pastan. Dela zucchinin på längden och skär i halvmånar. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs lök och zucchini under omrörning tills de är mjuka utan att de fått färg.
  3. Lägg ner pastan i det kokande vattnet och koka någon minut kortare än anvisning på förpackningen. Låt pastan rinna av i ett durkslag och häll tillbaka i kastrullen. Vänd runt med peston, zucchini och kronärtskockorna. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.