Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med skinksås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Jag brukar äta den här när jag är däppig. Typ på söndagar... Det är en väldigt bra sak att göra när man har det tråkit...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Skär kassler i tärningar.
  2. Skinksås: Vispa ut vetemjölet med lite av mjölken och vispa i resten av mjölken. Tillsätt grädde eller margarin. Sätt på plattan och koka upp under omrörning. Låt koka ett par minuter.
  3. Tillsätt kasslertärningarna och låt koka ytterligare ett par minuter. Smaka av med salt och peppar.
  4. Lägg pastan på tallrikar och häll skinksåsen över. Servera med t.ex. kokt broccoli eller en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mariaahlgren 2 oktober 2008

    Jättegott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.