- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Jag inser ju att det inte ser så himla gott ut på den här bilden, men pröva ändå, för det är så himla gott!
Instruktioner
- Koka pastan.
- Skär fläskfilén i ganska tunna skivor, stek i lite smör. Salta och peppra. Smula sönder buljongtärningen och häll på lite vatten, låt koka i ett par minuter.
- Lägg i färskosten och grädden när vattnet kokat bort. Rör ut ordentlgit så att all ost "smälter". Lägg i kesellan.
- Smaka av med mer salt och peppar om det behövs. Vill man ha mer vitlökssmak kan man pressa i en vitlök. (Men det blir ganska "vitlökigt" utan).
- Lägg pastan i en ungssäker form. Fördela fläskfilén och såsen jämt över pasta. Strö över ost. Låt stå i ugnen tills osten smält, ca 5 min på 250 grader.
Publicerat den
27 mars 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Det ser visst gott ut.. Måste testas! :) Hehe
Nej men en blid säger inte allt, det är smaken, den ljuvliga smaken som säger att denna är värd 5 poäng, tack så mycket för receptet.
Fantastiskt gott! Det blir en repris snart!
grymt gott!!
Underbart gott, men jag bytte ut spagetti mot ris, barnen älskade det.
Jag använde bandspagetti, tog en ost med soltorkade tomater istället för vitlök, oj vad gott det blev
Jättegott!
Jättegod. Jag använde kycklingfile och en extra vitlöksklyfta.