Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta penne med fläskfilé, vitlöksfrästa champinjoner och paprika samt pepparcreme

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

324 kcal Mängd: Kolhydrat 23 g | Protein 42 g | Fett 6,6 g | Fiber 2,2 g Energiprocent: Kolhydrat 29 E% | Protein 51 E% | Fett 18 E% | Fiber 1 E%

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan enligt paketet. Skär ner fläskfilen i strimlor. Bryn på fläskfilen först och lägg den på en tallrik. Fräs champinjonerna i 1 tsk olivolja lägg sedan i vitlöken och paprikan. Fräs ett tag lägg sedan i fläskfilen igen och fräs runt. Hacka ner lite färsk persilja och häll i den kokta pastan och woka runt. Salta och peppra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.