Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastagratäng med kyckling och salvia

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

I pastagratängen har vi använt färdiggrillad kyckling

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tomatsås: Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs de båda löksorterna i oljan i en kastrull. Tillsätt tomatkross, tomatpuré, socker, salt och peppar. Låt puttra utan lock ca 15 min
  2. Sätt ugnen på 225 grader. Ta bort skinn och ben från kycklingen och skär köttet i små tärningar. Skär squashen i tunna skivor på längden med en potatisskalare.
  3. Bred hälften av mascarponen på lasagneplattorna. Fördela kyckling, squash, citronskal och salvia. rulla ihop och skär varje rulle i tre bitar. Blanda ner resten av mascaponen i tomatsåsen. Häll lite av tomatsåsen i botten på en ugnssäker form. Ställ i rullarna med snittytan uppåt. Häll resten av tomatsåsen över rullarna. Strö på osten.
  4. Gratinera mitt i ugnen ca 20 min. Servera med rucolasallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.