I pastagratängen har vi använt färdiggrillad kyckling
Instruktioner
- Tomatsås: Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs de båda löksorterna i oljan i en kastrull. Tillsätt tomatkross, tomatpuré, socker, salt och peppar. Låt puttra utan lock ca 15 min
- Sätt ugnen på 225 grader. Ta bort skinn och ben från kycklingen och skär köttet i små tärningar. Skär squashen i tunna skivor på längden med en potatisskalare.
- Bred hälften av mascarponen på lasagneplattorna. Fördela kyckling, squash, citronskal och salvia. rulla ihop och skär varje rulle i tre bitar. Blanda ner resten av mascaponen i tomatsåsen. Häll lite av tomatsåsen i botten på en ugnssäker form. Ställ i rullarna med snittytan uppåt. Häll resten av tomatsåsen över rullarna. Strö på osten.
- Gratinera mitt i ugnen ca 20 min. Servera med rucolasallad.
Publicerat den
29 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar