Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastagratäng med spenat och chorizo

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

God och krämig gratäng

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Koka pastan.
  2. Skiva champinjoner, chorizo samt lök i bitar. Fräs sedan på det i en stekpanna, under tiden tina spenaten.
  3. När fräset fått färg tillsätt den hackade spenaten. Salta och peppra efter smak. Rör i grädden och låt det koka nån minut. Smaka av i fall det behöver kryddas mer. Tillsätt ca 75 g av osten i såsen.
  4. När pastan är färdig häll upp den i en ugnsfast form och häll såsen över. Strö över resten av osten och gratinera den i ugnen till osten fått fin färg ca 20 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.