Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastagratäng med tonfisk och färskost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En krämig och supergod gratäng med både créme fraiche och färskost

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen, låt den vara al dente. Skär bort det grövsta på stammen av broccolin, dela i buketter och bitar. Koka den mjuk. Dela, kärna ur och skär paprikan i bitar.
  2. Fräs paprikan i olja i en stekpanna. Låt krossade tomaterna rinna av i ett durkslag. Häll av pastan, lägg den i en smord unggsäker form. Blanda färskost, créme fraiche, basilika, salt och peppar.
  3. Lägg broccoli, paprika, tomater, tonfisk och hälften av färskostblandningen på pastan. Blanda försiktigt. Klicka på resten av färskostblandningen. Gratinera i ugnen 15-20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.