Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasallad

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

"Tryffelolja har en speciell smak. Pröva er fram genom att börja med lite mindre mängd och smaka er fram till det ni gillar."

Ingredienser

Instruktioner

Koka risoni enligt anvisningar på paketet. Låt rinna av och kyl ner. Hacka paprika och rucola grovt och strimla sockerärter. Rosta pinjenötter i torr stekpanna tills de är gyllenbruna. Blanda allt, utom risoni, i en bunke. Vänd sist i risoni och smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.