Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasallad med fetaost

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Perfekt till lunchlådan

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan efter anvisningar. Spola den i kallt vatten för att den ska svalna. Lägg i pastan i en bunke. Blanda i ruccola klipp därefter de soltorkade tomaterna i mindre bitar, som läggs i bunken. Häll över lite av oljan från tomaterna på pastan, det ger en god smak. Jag brukar köpa fetaost på bit som jag skär i egna tärningar och smular lite. Dela advokadon och skär små bitar, gör även samma sak med tomaten. Slutligen heller jag över ca 1 msk balsamvinäger som tilsammans med oljan från de soltorkade tomaterna bildar en god vinägrett. Om man tål och gillar heller jag över lite blandade nötter(har hittat en från ica som finns färdigblandat) och solrosfrön. Gott och nyttigt!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.