Ett fat kommer lastat med vårsmaker!
Medan köttet står i ugnen fixar du enkelt resten.
Färsk dragon är en höjdare att mixa i salsa.
574 kalorier per portion
26 g fett
38 g protein
45 g kolhydrater
Instruktioner
- Sätt ugnen på 150 grader.
Putsa fläskfilén från hinnor. salta, peppra och bryn filén runt om i smöret i en het stekpanna ca 2 minuter.
Lägg köttet i en ugnssäker form. Bred ett lager senap på filén.
Sätt in den att steka klart i ugnen till 65 grader innertemperatur, ca 30 minuter. Ta ut och låt vila före servering.
- Skala äggen och plocka ut gulorna. Kör gulor, persilja, dragon och vitlök grovt i matberedare eller blender. Tillsätt kaprisen och mixa ytterligare någon sekund.
Tillsätt vatten och olivolja i en tunn stråle under mixning.
Salta och peppra.
- Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Häll av och skölj i kallt vatten.
Skala och tärna gurkan, skölj och klyfta rädisorna. Häll av och skölj bönorna.
Blanda alla ingredienser till salladen.
Skiva fläskfilén tunt och fördela den över salladen.
Ringla över salsan och servera.
Publicerat den
9 maj 2010
Liknande recept
Skriv kommentar