Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pavlova med blåbär

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Det finns inte mycket som slår smaken av seg maräng och syrligt söta blåbär. Glutenfri och laktosfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Vispa äggvitorna till ett hårt skum. Vispa sist i socker, bakpulver och salt. Klicka ut smeten i bakformar. Gör en fördjupning i mitten med en sked. Sätt in marängerna i ugnen och stäng av den. Grädda i minst 4 timmar, men helt över natten.
  3. Vid servering: Vispa grädden och klicka ner den i marängens fördjupning. Lägg på blåbär och garnera med limeskal.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.