Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Penne all 'arrabbiata

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En pastarätt med sting i. Självklart ska den innehålla sardeller för att få den rätta italienska smaken.

Ingredienser

Instruktioner

Värm upp olivoljan i en kastrull. Lägg i vitlöksklyftorna och chili och låt dem långsamt brynas under lock. När vitlöken är ordentligt brynt tas den och chilin upp och kastas. Tillsätt krossade tomater, smaka av och salta lite om det behövs. Låt tomatsåsen puttra under lock i 20 minuter. Finhacka sardellerna och rör ihop dem med smöret. Koka pastan 'al dente' i lättsaltat vatten, och låt den rinna av i ettt durkslag. Blanda ner pastan i kastrullen med tomatsåsen. Tillsätt sardellsmöret och rör om väl. Strö över persilja och servera.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • 7201 16 augusti 2010

    Låter suuupergott !!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.