Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

pepparbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lika gott som lättlagat, och färsbiffar fungerar lika bra som annat nötkött

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grovstöt pepparkornen i mortel eller på annat sätt och vänd köttet i pepparblandningen före stekning. Salta lätt eller utelämna saltet helt och hållet (buljongen ger sälta).
  2. Stek köttet i matfett i stekpanna. När det återstår ett par minuter av stektiden, häll i grädde i stekpannan, tillsätt en eller ett par msk konjak och smulad buljongtärning. Rör om och låt puttra ett par min tills buljongen smält helt.
  3. Klyftpotatis och tomatsallad med vinägrettsås är gott till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.