Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkakor

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 100-150 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Har bakat dessa i 40 år. Det säger väl allt.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienser, gärna i hushållsmaskin. Låt stå svalt över natten. Kavla ut och ta ut figurer med pepparkaksmått. Grädda i 200 grader i ca 8 minuter. Degen går utmärkt att frysa, om man inte vill baka ut allt på en gång

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Pokos 22 november 2010

    Hej 1 glas - hur mycket blir det?

  • Pokos 26 november 2010

    Hej Det var det godaste pepparkokor jag ätit Tackar så mycket för receptet. Klart femman från mig

  • flabban 22 november 2011

    Receptet är gammalt och 1 glas motsvarar 1 1/2 dl. Ber om ursäkt för att jag inte skrev det i receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.