Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkakskola

 
Skriv ut

Smarrig kola som görs enkelt i mikro, supergott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mät upp alla ingredienser och koka i mikron, rör om då och då tills smeten håller för ett kulprov: Häll några droppar av smeten i ett glas med kallt vatten. Kan du rulla den till en kula är kolan färdig.
  2. Häll upp smeten på en oljad plåt. Låt svalna lite och skär eller klipp i bitar. Slå in i smörpapper och förvara i kylskåp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.